Man kan faktisk låne penge gratis

Kviklån

.. Eller sådan næsten ihvertfald! Hos Lånpengesmart.DK kan du låne op til 4.000 kr. gratis ved første lån, såfremt du er fyldt 23 år. Det er derfor en god mulighed til dig, der ikke lige har besluttet dig for, om kviklån er sagen. Netop ordet kviklån er nemlig udskældt i medierne, hvorfor der hersker en generel opfattelse af, at disse lån nærmest er roden til alt ondt. Sådan behøver det dog ikke at være…

Hvem kan få et gratis lån?

Lånpengesmart.DK tilbyder som sagt første lån gratis – også til dig, der endnu ikke er fyldt 23 år. Er du mellem 20 og 22 år, kan du nemlig låne op til 2.000 kr. rente- og gebyrfrit som førstegangslåner. Det bedste af det hele er, at det ikke kræver særlig meget af dig. Der stilles relativt få krav til låntager, hvormed langt de fleste danskere opfylder disse.

Har du et NemID, dansk mobilnummer, aktiv e-mailadresse samt bankkonto, kan du således optage gratis lån hos Lånio.DK, såfremt du er fyldt 20 år. Står du overfor en presserende udgift, kan det derfor være en god løsning at optage et gratis lån. Dog skal du være sikker på, at du rent faktisk har pengene til rådighed indenfor en måned, så du ikke sætter dig selv i en vanskelig situation.

Således kan de fleste danskere optage gratis lån. Ser du bort fra den negative omtale – som iøvrigt langt hen af vejen bygger på ukorrekte påstande – er der mange situationer, hvor kviklån er et godt lånealternativ.

I hvilke situationer er kviklån et godt lånealternativ?

Alle lån er gæld og det er derfor aldrig løsningen at optage lån bare fordi du har set en taske eller et ur du ikke føler du kan leve uden. Medmindre du har tænkt dig at spise en af delene, så kan du godt! Kviklån er derimod hensigtsmæssigt til de udgifter, der skal ud af verden her og nu.

Det kan være uforudsete udgifter som en reparation i hjemmet, en bøde eller en dyr tandlægeregning. Det kan også være et særdeles attraktivt tilbud, som eksempelvis en afbudsrejse. Det er således udgifter, der er tidsbegrænset og derfor skal ud af verden her og nu.

I sådanne tilfælde er kviklån en måde at få udgiften ud af verden på, således at du i ro og mag kan finde frem til den rette måde at finansiere udgiften. Det altafgørende her er, at du husker på, at kviklån kun er en midlertidig løsning. De nytter derfor ikke, at du tror, at udgiften forsvinder, når du har betalt den med et lån – for du skal stadig finansiere lånet.

Kviklån giver således den fornødne tid og ro til at finde frem til en god løsning på dine økonomiske problemer. Og så kan du tilmed lån penge hurtigt. Det kan næsten ikke blive nemmere..