Guide til at komme uden om kviklån

Det kan måske godt lyde temmelig underligt, men med et kviklån fra Lånpengesmart kan man faktisk næsten få følelsen af at man køber noget gratis.

Har du ingen penge i slutningen af måneden, kan du med et kviklån fra Lånpengesmart pludseligt få de penge du står og mangler.

Lån hos LÅNIO

På Lånios hjemmeside er der en brugervenlig løsning, hvor man hurtigt kan få overblikket over, hvad ens kviklån vil komme til at koste. Det er blot at justere i baren på det beløb man ønsker og samtidig justere hvornår man vil betale det lånte kviklån tilbage. Ved at bruge denne livefunktion får du et overblik over hvor høj en rente du vil få til det ønskede lån. Det kan næsten ikke være meget nemmere. Der er ingen du skal snakke med om du har råd til kviklånet, du skal blot udfylde nogle informationer, og et par dage senere har du beløbet i dine hænder. Når du har fået beløbet, er det næsten som om pengene kommer som sendt fra himlen, og du kan nu bruge dem på dit ønskede køb, som var det næsten en gratis handling.

Fordele ved kviklån

Fordelene ved sådan et kviklån hos Lånpengesmart er, at du ikke behøver stille nogle værdier som sikkerhed, såsom en bil eller et hus. Det behøver man ikke, da det højeste beløb er 6000 kr., og det anses som at være et relativt lille beløb, som ikke indeholder så stor en risici, som ved større lån. Da man ikke behøver stille noget værdi som sikkerhed, betyder det også, at man ikke behøver at tage til møde og drøfte diverse betingelser for kviklånet, som ved et større lån. Opfylder du blot det krav, at du ikke står registreret i RKI, så er du godkendt til lånet, og du vil i løbet af få dage modtage dit kviklån.

Ulemper ved kviklån

Ulemperne ved et kviklån er, at renterne er højere end ved et normalt større lån, men det er for at långiver kan dække de risici, som findes ved at udstede sådan et lån. En anden ulempe kan være, at det er en stor frist for sarte sjæle, blot at skulle trykke på en knap, og så har man pengene. Det kan føre til, at man i sidste ende bliver registreret i RKI.

Ellers er der ikke rigtig flere ulemper. Har du råd til at betale kviklånet tilbage, så kan det være en rigtig god ide at låne et kviklån til at få en hurtig økonomisk hjælpende hånd, når det er mest tiltrængt.