Gratis tilbud på grøn energi

I snart mange år har de danske og globale politikere formanet, at vores verden står for fald, At naturen snart brænder sammen, og at Grønland snart er lige så smeltet som en Filur-is en varm sommerdag

Vi skal simpelthen til at passe bedre på vores miljø, så fremtidige generationer også har en verden at leve i. Derfor er grøn energi en ting, som flere og flere danskere har fået øjnene op for.
Dette skyldes blandt andet ovenstående miljø-formaninger, men også at der er betyder mængder penge at spare på energiregningerne.
Greenmatch.dk er en hjemmeside, som mange mennesker har benyttet sig af, når de skulle finde informationer omkring grøn energi.

Hvad er GreenMatch

Denne hjemmeside beskæftiger sig udelukkende med grøn energiløsninger. Det ses inden for disse områder:

  • Isolering
  • Solenergi
  • Opvarmning

Siden er utrolig informativ omkring fordele og ulemper ved de forskellige energiløsninger. På denne måde er det muligt for os forbrugere at få et indblik i, hvad der kan være mest gunstigt for os i vores specifikke situation.

Ud over dette, er det muligt på denne side at indhente tilbud på forskellige løsninger. For eksempel kan det være, at du har besluttet dig for at investere i et solcelleanlæg.
Siden fungerer på, at du udfylder en kontaktformular. I denne formular skal du udfylde dine specifikke behov og ønsker. Når du har gjort dette, kontakter GreenMatch dig og stiller yderligere verficerende spørgsmål. Herefter matcher GreenMatch dine behov og ønsker med diverse leverandører, der passer bedst.
Disse leverandører kontakter derefter dig med et tilbud. Herfra kan du frit vælge og vrage mellem de forskellige tilbud. Det er gratis og uforpligtende og tager kun et minut.

Du kan spare mange penge

Grunden til, at mange vælger at investere i grøn energi er, at de kan spare mange penge. Vi kan her prøve at tage et eksempel.

Jordvarmeanlæg er en af de former, hvor der kan hentes størst besparelser på varmeregningen. For folk der skifter fra oliefyr eller naturgasfyr, er det faktisk op til 70 % af varmeregningen, der kan skæres væk. Derfor er det for mange familier med et ganske normalt forbrug ikke utænkeligt, at de kan spare 20.000 kroner om året.

Dertil skal det siges, at jordvarmeanlægget er dyrt. Det koster over 100.000 kroner at installere, men investeringen vil selvsagt hurtigt være tjent hjem igen.

Noget andet man skal være opmærksom på er, at jordvarme kræver nogle forbehold for dit hus. Dels skal det være velisoleret, og dels skal haven til huset også være minimum 3 gange så stor sammenlignet med huset.