Gratis tilbud om coaching

Er du leder eller arbejder du til daglig i et team med flere ansatte, så kan du med fordel deltage i et coaching forløb eller uddannelse for at tilegne dig bedre lederegenskaber og samtidig blive klogere på egne evner.

Opfylder du ovennævnte krav, kan du nemlig nu helt gratis og frit tilmelde dig et coaching forløb hos virksomheden DISPUK, der til daglig beskæftiger sig med supervision, personaleudvikling, undervisning og konsultation.

Tilbuddet om coaching er for dig, der har noget du ønsker at blive klogere på. Det kunne eksempelvis være en bestemt opgave eller problemstilling du står overfor, eller andre overvejelser du går rundt med, som du derfor ønsker at få talt om. På coaching forløbet vil du få den nødvendige hjælp og rådgivning, som du med fordel kan bruge i dit daglige virke som leder.

Undervisningen

Selve undervisningen på coaching forløbet bliver udført af deltagere på DISPUK’s udvidede efteruddannelse for konsulenter, som til dagligt arbejder professionelt inden for områderne medarbejderudvikling, coaching, undervisning m.v. Derudover vil DISPUK’s egne konsulenter også være til stede som supervisorer, så du er garanteret kvalitetsundervisning.

Styrk dit lederskab og opnå mærkbare resultater

Coaching er en anerkendt metode, der giver dig effektive værktøjer til at udvikle dine medarbejdere. Dermed opnår du kompetencer til at motivere dine medarbejdere, og samtidig sikre målopfyldelse og resultater. Coaching giver dig en unik mulighed for at styrke dit lederskab og udvikle dig som menneske. Det kan derfor være ganske fordelagtigt at benytte dig af tilbuddet om gratis coaching.

Et stærkt lederskab handler om, at du skal være aktiv og parat til at lytte til dine medarbejdere. Samtidig skal du lære at være opmærksom og stille spørgsmål for at afdække problemer, udviklingspotentiale og handling hos dine medarbejdere.

Gå foran og udnyt dit fulde potentiale

Tilbuddet om coaching fra DISPUK klæder dig på til at gå foran som leder, og være et godt eksempel på, hvordan coaching og nærværende kommunikation kan motivere og udvikle medarbejdere og teams.

Du kan her læse meget mere om hvad DISPUK kan tilbyde dig: www.dispuk.dk